Προϊόντα CITIBILL 

O ψηφιακός μετασχηματισμός του δημοσίου, περνά μέσα από το λογισμικό CITIBILL

Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Τα προϊόντα του CITIBILL έχουν δημιουργηθεί με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών από τους δημόσιους φορείς. Για να επιτευχθεί αυτό, ο δημόσιος φορέας απαιτείται να εισέλθει στη νέα ψηφιακή εποχή και να πορευτεί μέσα σε αυτήν με οργανωμένα βήματα. Αυτό ακριβώς κάνουν τα προϊόντα της CITIBILL. Βοηθούν τους δημόσιους φορείς στην οργάνωσής τους με την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών να γίνεται… φυσικό επακόλουθο.

Εγκρίσεις ραντεβού
εύκολα και γρήγορα
με μόλις 4 κλικ

Με το e-ραντεβού που παρέχεται δωρεάν σε φορείς, οι χρήστες εισέρχονται σε ένα φιλικό περιβάλλον με τη χρήση ενός απλού υπολογιστή όπου με μόλις 4 κλικ μπορούν να εγκρίνουν τα ραντεβού με τους πολίτες οι οποίοι θα ενημερωθούν αυτομάτως μέσω e-mail. Με το e-ραντεβού, ο χρήστης προγραμματίζει και οργανώνει τον προσωπικό του χρόνο, διαθέτει προσωπικό ημερολόγιο συναντήσεων ενώ έχει τη δυνατότητα να καταγράφει τις παρατηρήσεις των συναντήσεών του ώστε να μην χάνεται η πληροφορία.

Ηλεκτρονική διαχείριση λογαριασμών
με cloud υπηρεσίες
και καθημερινό back-up

Με το e-λογαριασμοί, τα ρολόγια ελέγχονται με έξυπνο τρόπο καθώς τα δεδομένα στέλνονται μέσω cloud στο λογισμικό. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνονται, πλήρης έλεγχος συμβολαίων, επιτάχυνση τιμολόγησης, αύξηση ταμειακών ροών, ακριβής κατανομή εσόδων/εξόδων και έγκυρη πληροφόρηση καθώς ο χρήστης μπορεί να βρει μέσω εύκολης αναζήτησης την πληροφορία που χρειάζεται άμεσα, έχει ολοκληρωμένη εικόνα του περιουσολογίου, πραγματοποιείται αυτόματος υπολογισμός διακανονισμών για τη διαχείριση ευνοϊκότερων ρυθμίσεων, υπάρχει έξυπνη διαχείριση ειδοποιήσεων σε διαρροές και λάθη καταναλώσεων, ενώ προσφέρεται και ένα ολοκληρωμένο σύστημα εισπράξεων e-banking, ταμεία ΔΕΥΑ, ΕΛΤΑ & πάγιες εντολές. Επιπλέον, το e-λογαριασμοί αποτυπώνει τα χρέη, τα χρέη ανά περιοχή, τις εισπράξεις, και τις ληξιπρόθεσμες αναφορές σε πίνακες στατιστικών και αναφορών βοηθώντας στην πλήρη ενημέρωση της κατάστασης του φορέα.

Ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων
με cloud υπηρεσίες
και καθημερινό back-up

Με το e-έγγραφα, μειώνεται η γραφειοκρατία και επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς τα πρωτόκολλα, οι καταχωρίσεις, οι αρχειοθετήσεις, οι διαχειρίσεις υποθέσεων, οι αναθέσεις και οι διαχειρίσεις εγγράφων γίνονται όλα ηλεκτρονικά! Ο χρήστης μπορεί να απλοποιήσει τη δουλειά του στον μέγιστο βαθμό καθώς τα έγγραφα οργανώνονται σε υποθέσεις που σχετίζονται με έγγραφα που έχουν καταχωρηθεί στο πρωτόκολλο, πραγματοποιείται αυτόματη τοποθέτηση απαντητικών εγγράφων στην υπόθεση αντίστοιχων εισερχομένων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσθήκης πολλαπλών διαχειριστών.

Ηλεκτρονική διαχείριση συνεργείων
με cloud υπηρεσίες
και καθημερινό back-up

Με το e-συνεργεία, ο χρήστης αποκτά πρόσβαση σε ένα φιλικό περιβάλλον που του επιτρέπει με τη χρήση ενός απλού υπολογιστή να διαχειριστεί και να οργανώσει τα συνεργεία βλαβών με ελάχιστα κλικ. Μπορεί να προγραμματίσει τις εργασίες των συνεργείων αναλόγως της διαθεσιμότητάς τους, να εκτυπώσει μαζικά εντολές προς τα αρμόδια συνεργεία, να έχει συνολική και άμεση απεικόνιση των εκκρεμών εργασιών, ενώ εισάγονται 4G-φωτογραφίες των έργων από το κινητό απευθείας στο σύστημα CITIBILL Cloud, επιτρέποντας στα συνεργεία να διαχειριστούν και να καταγράψουν επί τόπου την βλάβη μέσω android εφαρμογής κινητού. Το e-συνεργεία, είναι άμεσα παραμετροποιήσιμο από τον χρήστη.

Ηλεκτρονική διαχείριση γραφείων κίνησης
με cloud υπηρεσίες
και καθημερινό back-up

Με το e-κίνηση, η διαχείριση του στόλου οχημάτων κάθε γραφείου κίνησης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, καθώς ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μέσα από ένα ανανεωμένο και φιλικό περιβάλλον λογισμικού άμεσα και μαζικά δελτία κίνησης με ελάχιστα κλικ, να καταχωρήσει άμεσα στοιχεία οχημάτων και οδηγών τα οποία απεικονίζονται λεπτομερέστατα και να έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης των καυσίμων.

Εξυπηρέτηση φορέων

Εξυπηρετούμε φορείς από όλη την Ελλάδα.
Επικοινωνήστε μαζί μας στον παρακάτω αριθμό
Δευτέρα – Παρασκευή στις 09:00 – 16:00.

+30 2541 200 223

e-mail

Για περισσότερες πληροφορίες,
επικοινωνήστε μαζί μας
στο παρακάτω e-mail

info@citibill.net

Skip to content